U I T V E R K O C H T

Nieuwjaarssalon Koetshuis Kasteel De Haar

zondag 6 januari 2019

met live muziek van Trio Tangata met als gast Aubrey Snell op saxofoon

Voor toeganskaarten, scroll naar onderaan deze pagina of klik hier. Geen verkoop aan de deur.

 
Koetshuis_de_Haar2

De Locatie

Koetshuis kasteel De Haar

Bochtdijk 1, 3455 RP Utecht (Haarzuilens)

De Salon

Ook nu weer beginnen we het tangojaar 2019 met een bijzondere salon op een van de mooiste locaties van Nederland. Geniet van de mooiste tangomuziek, lekker eten en bijzonder gezelschap.

Samen met Stichting Dutch International Tangoweek (Tangoclub) is dit evenement inmiddels een terugkerende traditie geworden.

Kom je met ons de start van het nieuwe jaar 2019 vieren?

Gastvrouw Annelies Gietelink; gastheer Frank Perquin.

 
TangataEnAubrey

Live muziek

16:00 - 22:30: Salon met live muziek van Trio Tangata met als gast Aubrey Snell, op saxofoon.

Trio Tangata heeft al op vele podia gespeeld. Festivals en concertzalen in Toscane, Finland, Istanbul en Granada tot en met Buenos Aires. Ook kleine podia op bijzondere locaties en intieme huiskamerconcerten zijn het trio niet vreemd. Trio Tangata heeft meerdere cd's uitgebracht, waarop ze samenwerkt met onder andere Jeannine Geerts, Lilian Vieira, Josι Rivero en Adinda Meertins.

Aubrey Snell studeerde klassiek saxofoon aan het Koninklijk Conservatorium in Den Haag bij Frank Timpe, sloot haar Master in juni 2007 cum laude af en kreeg een onderscheiding voor haar theatrale originaliteit. Haar bachelorstudie aan het Koninklijk Conservatorium en vervolgens het Utrechts Conservatorium sloot ze in 2005 ook al cum laude af. Aubrey volgde masterclasses bij onder meer saxofonisten David Liebman, Steve Mauck, John Sampen, Philippe Geiss, Guy Goethals en Nobuya Sugawa.

Er worden twee live sets gespeeld: om 19:00 en om 20:15 uur.


DJ

Naast de live muziek hebben we als DJ Coos. Op zijn eigen wijze vult hij de salon met mooie dansbare klanken.

Nieuwjaarssalon Menu

Om 18:30 serveren we het hoofdgerecht uit. We stemmen de livemuziek en het diner op elkaar af, zodat u niets van de salon hoeft te missen.

Hoofdgerecht, een keuze tussen vlees en vegetarisch:

 • Vlees: Dry aged entrecote - puree met zongedroogde tomaatjes - courgettepasta - peultjes - crθme van kervel en pastinaak - jus van Madeira
 • Vegetarisch: ratatouille van gegrilde groente met tomatenschuim
 • Nagerecht:

 • kaneel panna cotta - chocoladebrownie - schuim van ster-anijs - stoofperen-ijs - in bastogne gelegde peer
 • Het nagerecht wordt geserveerd na de eerste set live-muziek.

  Dieetwensen kunnen worden verwerkt als u ze bij de bestelling opgeeft. Wilt u bij vrienden aan tafel zitten? Geen probleem. Als u het bij uw bestelling opgeeft, dan verwerken we dat in onze tafelindeling.

  Bestellen salonkaartjes en kortingscode

  U I T V E R K O C H T

  Kaartjes zijn online verkrijgbaar via de webshop hieronder. De kaartprijs is exclusief bankkosten, afhankelijk van de gekozen betaalmethode (bijv. iDeal: € 0,35)

  Vroegboekers ("Early birds") hebben korting. Als je erbij wilt zijn, dan is het raadzaam om niet te lang te wachten met het bestellen.

  De kaartprijs is inclusief gratis toegang tot de kasteeltuinen (ter waarde van 4 euro) en parkeren (ter waarde van 4 euro).